KartExtreme KartRider Forums

Welcome to the KartExtreme KartRider Forums forums.

It looks like you have not yet joined our community and currently have limited access to view most discussions other KartExtreme exclusives. By joining our free community you will have access to post topics, ask questions and discuss with other members, communicate privately with other members, respond to polls, learn more on our KartRider guides, get access to our exclusive Ghost Database and many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   KartExtreme KartRider Forums > KartRider > Zoomtown (General Discussion)

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-07-2008, 10:20 PM   #1
BigSxy 
Yellow Glove Drifter
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 14

Default KKR for USA Players

Anyone have any idea on how to play KKR in US? I've tried just about everything I know, and still have problems. Any help would be appreciated.

I do have KKR ID, and have played KKR for awhile.

Thx.
BigSxy is offline  
Old 01-07-2008, 10:45 PM   #2
InterNational 
Track Veteran
 
InterNational's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: The most Asian place in California
Posts: 1,144

Default

What happened, then? You seemed to be able to play just fine. Did you reformat your comp or something?
__________________
College ftfw.
InterNational is offline  
Old 01-07-2008, 11:31 PM   #3
BigSxy 
Yellow Glove Drifter
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 14

Default

Yes, caught a nasty virus, needed to reformat, and lost everything on the HD.... totally suck'd.

Any ideas on how to re-DL the game client other than from nexon.net?
BigSxy is offline  
Old 01-08-2008, 02:43 PM   #4
InterNational 
Track Veteran
 
InterNational's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: The most Asian place in California
Posts: 1,144

Default

Unless you have the file on a different folder, or someone is willing to send it to you, it's impossible unless going to nexon.com (not net)
__________________
College ftfw.
InterNational is offline  
Old 01-08-2008, 03:58 PM   #5
BigSxy 
Yellow Glove Drifter
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 14

Default

Appreciate the help International~~

Well, got the client to download, and have all the files.....but when I log in to nexon.net, and click game start, everything checks out ok, but instead of the game starting it goes right back to my desktop screen.

Any suggestions?

THX~~
BigSxy is offline  
Old 01-08-2008, 04:17 PM   #6
ericmoney 
Yellow Glove Drifter
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 26

Default

Is there a black screen then it goes back to desktop screen? Check your direct X
ericmoney is offline  
Old 01-08-2008, 06:23 PM   #7
BigSxy 
Yellow Glove Drifter
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 14

Default

Ok, will check the direct x............

**Updated DirectX from microsoft, and still same problem.... black screen, then back to desktop....
BigSxy is offline  
Old 01-08-2008, 06:36 PM   #8
PROslRottem 
Yellow Glove Drifter
 
Join Date: Jan 2008
IGN: PROv2Rottem
Guild: PROs
Location: California
Posts: 40

Send a message via MSN to PROslRottem
Default

i have kkr but i dont have an account lulz
__________________



NAKR: PROv2Rottem - Yellow 2
PK: LOLxRottem - Blue2 - Server 3
PROslRottem is offline  
Old 01-08-2008, 06:45 PM   #9
InterNational 
Track Veteran
 
InterNational's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: The most Asian place in California
Posts: 1,144

Default

Quote:
Originally Posted by BigSxy
Appreciate the help International~~

Well, got the client to download, and have all the files.....but when I log in to nexon.net, and click game start, everything checks out ok, but instead of the game starting it goes right back to my desktop screen.

Any suggestions?

THX~~
Have you tried using the quickstart from your desktop or w/e folder it is in?
__________________
College ftfw.
InterNational is offline  
Old 01-08-2008, 07:33 PM   #10
BigSxy 
Yellow Glove Drifter
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 14

Default

Yep, I'm close..........I can almost taste it...........after re-installing DirectX, I'm close..........

Now I get the "Resolution not supported Direct3d error #B2" I tried changing the monitor resolution from 32bit, to 256 color, but no luck...... is this a DirectX issue again?
BigSxy is offline  
Old 01-08-2008, 09:18 PM   #11
RKBaller 
#YOLO
 
RKBaller's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 759

Default

http://www.kartextreme.net/forum/viewtopic.php?t=604

Continue your chat there.
__________________
RKBaller is offline  
Closed Thread


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.7.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Style by: kreativfantasy.com