KartExtreme KartRider Forums

Welcome to the KartExtreme KartRider Forums forums.

It looks like you have not yet joined our community and currently have limited access to view most discussions other KartExtreme exclusives. By joining our free community you will have access to post topics, ask questions and discuss with other members, communicate privately with other members, respond to polls, learn more on our KartRider guides, get access to our exclusive Ghost Database and many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   KartExtreme KartRider Forums > KartRider > Zoomtown (General Discussion)

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-21-2016, 01:47 AM   #1
tjdans7236 
Drift Artisan
 
tjdans7236's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
IGN: 9367236
Posts: 154

Default Logging into kart.nexon.com

Whenever I log into kart.nexon.com, the site always tells me to log in again and complete a captcha. Does anybody else have this problem? It's just really annoying.
__________________
IGN: 8DonQuixote8
tjdans7236 is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2016, 08:50 AM   #2
Mandu` 
Red Glove Drifter
 
Mandu`'s Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 373

Default

Yeah I do too but that's why I use the plug in but for I'm assuming you're asking because you have to login for the event. Don't have a solution for that bro.
Mandu` is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2016, 11:44 AM   #3
Ray Koopa 
Super Moderator
 
Ray Koopa's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
IGN: 레이쿠파
Posts: 2,021

Default

Use Internet Explorer
Ray Koopa is offline   Reply With Quote
Old 03-22-2016, 09:18 PM   #4
오키스모키 
Burning Rubber
 
Join Date: May 2008
IGN: Okiesmokie
Guild: 『 Eminent 』
Posts: 983

Default

To not have to do the captcha you have to install the keyboard defender or whatever their plugin is called by checking the box, but I'm pretty sure it's only compatible with IE.
__________________


Quote:
Originally Posted by amjenger View Post
is the geforce video card downloadable or buyable? or both? i don't get it, i downloaded 16MG ATI Rage 128 Ultra last time, does this mean i can't get the Geforce2 MX Gefpre 6200 or higher?
오키스모키 is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2016, 04:28 AM   #5
tjdans7236 
Drift Artisan
 
tjdans7236's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
IGN: 9367236
Posts: 154

Default

That's fucking stupid. I have Windows 10, so I tried Microsoft Edge, and even Edge is incompatible with the keyboard defender software thing. So I very begrudgingly opened IE and BOOM ANNOYING ASS POP UPS FUCKING EVERYWHERE EVEN THOUGH I HAVE THE ANTI POP UP ON. I reset the entire IE, so hopefully that'll help...
__________________
IGN: 8DonQuixote8
tjdans7236 is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2016, 09:17 AM   #6
Mandu` 
Red Glove Drifter
 
Mandu`'s Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 373

Default

oTL
Mandu` is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2016, 10:15 AM   #7
tjdans7236 
Drift Artisan
 
tjdans7236's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
IGN: 9367236
Posts: 154

Default

Lol had to look that one up on urban dictionary. That's awesome
__________________
IGN: 8DonQuixote8
tjdans7236 is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2016, 11:25 AM   #8
Mandu` 
Red Glove Drifter
 
Mandu`'s Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 373

Default

Ah.. maybe this is beyond your time. Good thing there is urban dictionary to teach our young-in's here ;).
Mandu` is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2016, 12:46 PM   #9
Ray Koopa 
Super Moderator
 
Ray Koopa's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
IGN: 레이쿠파
Posts: 2,021

Default

Quote:
Originally Posted by tjdans7236 View Post
That's fucking stupid. I have Windows 10, so I tried Microsoft Edge, and even Edge is incompatible with the keyboard defender software thing. So I very begrudgingly opened IE and BOOM ANNOYING ASS POP UPS FUCKING EVERYWHERE EVEN THOUGH I HAVE THE ANTI POP UP ON. I reset the entire IE, so hopefully that'll help...
Then don't keep shitty IE addons and default home pages checked when you install something.
Edge is not IE (on the surface, for you). It does not support that kind of crap addons Nexon wants.
Ray Koopa is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2016, 02:42 PM   #10
tjdans7236 
Drift Artisan
 
tjdans7236's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
IGN: 9367236
Posts: 154

Default

Yeah, it was a wise decision for Microsoft to ditch IE and start over on Edge.

Edge is very nice! Very cool features. I'm just going to keep using Chrome though, because there's nothing wrong with it and I like how I can sign into Chrome and transfer every thing to other computers.
__________________
IGN: 8DonQuixote8
tjdans7236 is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2016, 02:45 PM   #11
Ray Koopa 
Super Moderator
 
Ray Koopa's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
IGN: 레이쿠파
Posts: 2,021

Default

Well Edge is technically based on IE, but they got rid of many old bullcrap (like the support for that plugin) and rewrote big parts. Since it will soon support addons which will be easily ported from Chrome as they use the same API, I'll probably give it a try when an adblocker is out.
Ray Koopa is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.7.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Style by: kreativfantasy.com