KartExtreme KartRider Forums

Welcome to the KartExtreme KartRider Forums forums.

It looks like you have not yet joined our community and currently have limited access to view most discussions other KartExtreme exclusives. By joining our free community you will have access to post topics, ask questions and discuss with other members, communicate privately with other members, respond to polls, learn more on our KartRider guides, get access to our exclusive Ghost Database and many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   KartExtreme KartRider Forums > KartRider > Popkart Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-23-2011, 02:48 PM   #1
Bashment 
Yellow Glove Drifter
 
Join Date: May 2008
Posts: 14

Default Popkart crashes on me

I installed the updates like 4 days ago and was playing fine without crashes...All of a sudden it's been crashing on me for 2 days straight every time I try to play...I can literally only be on the game for maybe 5 minutes before it closes on me...
Bashment is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2011, 03:37 PM   #2
Ray Koopa 
Super Moderator
 
Ray Koopa's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
IGN: 레이쿠파
Posts: 2,024

Default

I don't think it's caused by the game.
--> Try KartRecovery.exe in the game directory.
--> Think about the stuff you installed / configured in the last ~4 days. Maybe something causes that.
--> Do system restore, the easiest "fix" probably.
Ray Koopa is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2011, 03:48 PM   #3
Bashment 
Yellow Glove Drifter
 
Join Date: May 2008
Posts: 14

Default

I haven't done anything at all...but I will try ur method

I tried kartrecovery.exe and it didn't work

this is the exact moment the game closed on me while I was doing a quest


Last edited by Bashment; 01-23-2011 at 03:48 PM.. Reason: Automerged Doublepost
Bashment is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2011, 04:01 PM   #4
Ray Koopa 
Super Moderator
 
Ray Koopa's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
IGN: 레이쿠파
Posts: 2,024

Default

Very weird. If the system event log doesn't reveal anything, I'd even say malware is playing with your nerves.

To open the event log, follow these steps: http://windows.microsoft.com/en-US/w...n-Event-Viewer
Wait until the computer retrieved the data, then in the tree view click on Windows logs (or how it's called in English) --> Application and tell me if there is a warning, error or crash sign near the time PopKart closed. Or send me a screenshot of the eventlog when opened the "application" tree item, selecting the time around popkarts crash.
Ray Koopa is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2011, 04:27 PM   #5
Bashment 
Yellow Glove Drifter
 
Join Date: May 2008
Posts: 14

Default

im sure it's not a malware because I'm pretty secured...maybe i need to re install here are both logs...app error and information



Bashment is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2011, 04:41 PM   #6
Ray Koopa 
Super Moderator
 
Ray Koopa's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
IGN: 레이쿠파
Posts: 2,024

Default

Yeah, try to reinstall it.
Ray Koopa is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2011, 04:48 PM   #7
Bashment 
Yellow Glove Drifter
 
Join Date: May 2008
Posts: 14

Default

thx for the guidance
Bashment is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2011, 11:23 PM   #8
javaluo 
Yellow Glove Drifter
 
javaluo's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 45

Default

try download it again and if it still exits ,reinstall your system
javaluo is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2011, 01:30 PM   #9
Bashment 
Yellow Glove Drifter
 
Join Date: May 2008
Posts: 14

Default

Does anyone have a faster down load for this? Popkart_Setup_P909.exe because on tiancity this is taking extremely long to download...The old kartlauncher i had isn't working any more so i can't download via that...

So i had the old popkart setup whereby i would have to update...and i just finished downloading the new version from tiancity and both set up is giving me the same message...Mind you nothing is wrong with my computer its still a fairly new computer and Ive been playing popkart no issue until a few days ago...



ok I was able to load the game via wifi connection...After I did that the game started to load with my normal internet connection But i still have the problem whereby the game just closes during gameplay...I think I just have to wait until the next update comes...ty for the help

Last edited by Bashment; 01-24-2011 at 01:30 PM.. Reason: Automerged Doublepost
Bashment is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2011, 11:21 PM   #10
benwen12336 
blue 4
 
benwen12336's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
IGN: 文浩斌
Posts: 19

Send a message via AIM to benwen12336 Send a message via MSN to benwen12336 Send a message via Yahoo to benwen12336
Default

I have the dame problem bashment! Someone help please!
benwen12336 is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2011, 02:22 AM   #11
Ray Koopa 
Super Moderator
 
Ray Koopa's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
IGN: 레이쿠파
Posts: 2,024

Default

Looks like tiancity fucked something, if several dudes have the same problem (I can't check now if it's really the same problem, but I'm also not working for the support hotline of neckson x]). If KartRecovery.exe doesn't work (it actually often does)... iuno.
Ray Koopa is offline   Reply With Quote
Old 01-26-2011, 08:31 PM   #12
Bashment 
Yellow Glove Drifter
 
Join Date: May 2008
Posts: 14

Default

there was a patch just not so i updated and the game still crashes...:( I should try it on my laptop and see what happens...my laptop is vista and my destop win7
Bashment is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2011, 09:25 AM   #13
edyk3 
Item Specialist
 
edyk3's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
IGN: PK&BF-Edsgreat,KKR-EdsGreat21
Location: In First Place
Posts: 339

Default

I was on popkart today with no problem i have had the same problem i think it a problem with Hack Shield starting or getting updated make sure you have it excluded with your AV i have to redo this after every patch its just a popup box but my AV saw the program had changed if a reinstall dosn't help try to see if your AV is keepng Hack shield from operating properly another thing sometimes on my laptop windows vista the accecpt box when you start a program takes so long to come up the program stops or crashes waiting for it WindowsCrap:(((
__________________

edyk3 is offline   Reply With Quote
Old 01-28-2011, 11:59 PM   #14
Bashment 
Yellow Glove Drifter
 
Join Date: May 2008
Posts: 14

Default

So the game is working on my laptop which runs vista and I will see if it still works after a few days unfortunately Its my personal business laptop so i'll have to remove the game...still no use on my desktop that has windows 7 i've been playing the game for so long on my destop with no problems but ever since that update I dunno what went wrong...
Bashment is offline   Reply With Quote
Old 01-29-2011, 11:32 PM   #15
edyk3 
Item Specialist
 
edyk3's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
IGN: PK&BF-Edsgreat,KKR-EdsGreat21
Location: In First Place
Posts: 339

Default

you can install it on a zip/Flash drive that way its not on your computer
__________________

edyk3 is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.7.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Style by: kreativfantasy.com