PDA

View Full Version : PK won't let me login.


charms52
12-26-2007, 06:24 PM
Hey there everybody,

My technical problem is that whenever I start and run PopKart on my computer, everything goes fine until it gets to the login window. I've tried selecting every different server but none would work. I'll have links to what I typed in the two boxes for the login window. Help would be much appreciated. Thanks for everyone who had supported me in this thread :wink: !

http://i202.photobucket.com/albums/aa110/wsupitstonyy/PKLogin.png

^thats when i input my ID and PW. the ID doesn't show my ID when i input it for some reason. I typed bodacious in it for everyone to know.

The PW was inputted into it too.

Do I need to do anything else? Please, help me.

[EDIT]


http://i202.photobucket.com/albums/aa110/wsupitstonyy/PKLogin2.png

egyption
12-26-2007, 08:07 PM
i think u need to get a simplified chinese thing on ur comp

InterNational
12-26-2007, 09:04 PM
No, that's exactly what my comp screen looks like. Just press enter after tying in your password and if you spelled both right, you should be fine.
Your second screen has an error. The reason for that is because you either spelled your name or your pass wrong. You can:
A. Type it by memory.
B. Type it in Word. Then Copy -->Paste.

Neo
12-26-2007, 09:19 PM
Was it during 6-8 est? Patch always happens Wednesday 6-8 est.

PROslDanny
01-03-2008, 01:40 AM
Hey there everybody,

My technical problem is that whenever I start and run PopKart on my computer, everything goes fine until it gets to the login window. I've tried selecting every different server but none would work. I'll have links to what I typed in the two boxes for the login window. Help would be much appreciated. Thanks for everyone who had supported me in this thread :wink: !

http://i202.photobucket.com/albums/aa110/wsupitstonyy/PKLogin.png

^thats when i input my ID and PW. the ID doesn't show my ID when i input it for some reason. I typed bodacious in it for everyone to know.

The PW was inputted into it too.

Do I need to do anything else? Please, help me.

[EDIT]


http://i202.photobucket.com/albums/aa110/wsupitstonyy/PKLogin2.png

That's what it was liek before I instaleld the language pack...

It' fine.... just put user/pass and press enter...