PDA

View Full Version : Popkart L2 highway new record by Varsity !


VarsityKart
10-22-2009, 11:19 PM
:sweat:phew, i bought Reckie just today, really different from the handling of 4 wheels, it's pretty slippery and sometimes hard to control it, but i will be practising with Reckie, still, I beat my old record by 1 whole second ! Woot, first day of using Reckie gives such great result, and I'll still be working hard =] ( Sorry I can't get a video done because of my ****** computer =[ )
http://img62.imageshack.us/img62/6580/shot200910231209002.jpg

AxClSoda
10-23-2009, 02:48 PM
its called freeway by the way.
and good job, altho i dunno if thats a good time in pk..

Ray Koopa
10-23-2009, 03:01 PM
Can't make a video? Which software did you try?

VarsityKart
10-23-2009, 10:59 PM
It's not the recording programs problem, the only problem is that my laptop was bought 5 years ago, so, can't really do much with it

TeamDarkness
10-23-2009, 11:05 PM
It's not the recording programs problem, the only problem is that my laptop was bought 5 years ago, so, can't really do much with it
I bought my Laptop 6 years ago and I can do lots of thing with it

VarsityKart
10-24-2009, 02:20 AM
I bought my Laptop 6 years ago and I can do lots of thing with it

Only 480 RAM and some ****** Graphic card...how can i ever record, even if i record with fraps 15 fps, it still lags my computer.....

Ray Koopa
10-24-2009, 07:38 AM
Some ****** graphic card can still record some game with ****** graphics. You just need to know how to set that up.

DriftPlasma
10-24-2009, 09:43 PM
not a lot of people know how to do dat lol

llex
10-24-2009, 11:20 PM
Some ****** graphic card can still record some game with ****** graphics. You just need to know how to set that up.

teach me, teach me!!

Ray Koopa
10-25-2009, 05:10 AM
Fraps.
Set up the movie tab like this
Don't Record Sound if you don't absolutely need it.
Use Windows Input
Half-Size
25-FPS or manually set 15 FPS (15 still looks good)
Don't record the cursor
you may have to disable Sync.

Spyyder0
10-25-2009, 05:32 AM
playing at 15-25fps would make any complicated drifting nearly impossible. =\

Ray Koopa
10-25-2009, 09:09 AM
The VIDEO will have 15 fps. Not the gameplay.

오키스모키
10-25-2009, 10:45 AM
The VIDEO will have 15 fps. Not the gameplay.
Fraps caps the gameplay at 15fps if you set it to record at 15fps.

TeamDarkness
10-25-2009, 10:52 AM
I record my 60 FPS

Ray Koopa
10-25-2009, 12:35 PM
It doesn't cap the gameplay. Except your PC is indeed crap. I record my 2000 FPS. Ok? :)

DriftPlasma
10-25-2009, 12:43 PM
hey HBuddies can you send me the files of full version of fraps?

Ray Koopa
10-25-2009, 01:22 PM
http://kartsources.ka.ohost.de/

DriftPlasma
10-25-2009, 03:35 PM
thanks, ima try to download

how do i make fraps not lag? it goes at 20 fps

Ray Koopa
10-25-2009, 03:38 PM
20 seems to be ok, doesn't it?
Btw, I uploaded a newer version of Fraps (2.9.9).

VarsityKart
10-25-2009, 05:10 PM
New record =]http://img230.imageshack.us/img230/686/shot200910260557002.jpg

TeamDarkness
10-25-2009, 05:30 PM
New record =]http://img230.imageshack.us/img230/686/shot200910260557002.jpg
nice good job. I get 1:54 in L1 with cotton sr

DriftPlasma
10-25-2009, 07:38 PM
i cant get 1:49 on freeway l3 with 20 fps... i need like 60

llex
10-26-2009, 04:15 PM
20 seems to be ok, doesn't it?
Btw, I uploaded a newer version of Fraps (2.9.9).

thx, man.
but by the way, why i cant record any sound? i mean the sound in the games?

VarsityKart
10-26-2009, 09:49 PM
New record? Still in L2 btw =]
http://img35.imageshack.us/img35/7779/shot200910271009001.jpg

Spyyder0
10-26-2009, 10:35 PM
20 seems to be ok, doesn't it?


no. FPS really affects how this game feels, i normally play with 200+ fps but if I plan on recording a video with fraps i have to turn on vsync and play for a day so I can get used to it.

The game seems waaaay less responsive at 60fps than it does at 100+, I tried recording at 30fps and I would even have trouble playing item with fps that low. =\

DriftPlasma
10-26-2009, 11:02 PM
u got a supercomputer, 200 fps lol, i play with 60-61, whats vsync

Spyyder0
10-26-2009, 11:33 PM
vertical sync

read up on it. http://en.wikipedia.org/wiki/Vertical_sync

My computer is very out of date, and if ur capped at 60fps disabling vsync on ur machine would probably give u a big fps boost.

lilshadow69
10-27-2009, 11:41 AM
spyder do you have a nvidia gfx card?
you can mess around with game gfx settings or force settings trough the nvidia control pannel, this is what i do for many nexon games and other online free games, some settings can even enhance the key's responsiveness

i spent 4 hours messing around with all the nvidia custom program gfx settings the other day on battlefield heroes, after i s*cked balls playing for a few hours ... but then when i tried adjusting the settings again to suit my needs better ... it went trough so quickly and smoothly :D

now i got a uber responsive mouse (just responsive enough) and sweet gfx with a higher fps then before *drools*

VarsityKart
10-31-2009, 11:36 PM
New record, I was bored and downloaded a shadow, got a pretty outcome !
PK L2 1:54:02 now, moving into 53 soon =]
http://img511.imageshack.us/img511/5023/shot200911011220001.jpg

TeamDarkness
10-31-2009, 11:39 PM
good job :)

VarsityKart
11-01-2009, 02:27 PM
New record, straight into 53s ! Woot finally ! Having a shadow is really helpful (But that FC Team dude is pretty sick, normal Cotton SR in L2 PK 1:50 O_O)
But yea I finally moved into the 53s ! and it's 1:53:5x ! 52s soon ! =]
Also my Baobao is expired =[
http://img217.imageshack.us/img217/5664/shot200911020423003.jpg

Jacky1492
11-01-2009, 06:36 PM
OMG, you are so pro compared to me

VarsityKart
11-06-2009, 10:09 PM
As promised, Popkart L2 freeway 1:52:93 by me =] New record woot
http://img407.imageshack.us/img407/2629/shot200911071207003.jpg

Spyyder0
11-06-2009, 11:56 PM
so do u play tracks other than freeway? :p

VarsityKart
11-07-2009, 09:34 AM
Long time no record, here's a new one, L2 la XD(It's been soooo long)
http://img412.imageshack.us/img412/6937/shot200912072213002p.jpg

immortal98
09-04-2010, 07:17 PM
Pop Kart is the server down ?
I getting NSIS ERROR!