PDA

View Full Version : F5 Error downloading KKR


Ridar
07-05-2008, 06:55 PM
Ya, my laptop got fucking reformatted, had to install all my drivers again and shit, and lost my KKR, and now I get another problem. I get some F5 Error when I try to install, I'll provide a screenshot just for the fuck of it.

http://i30.tinypic.com/rig41x.jpg

No clue. Tried changing my settings to all korean, but still doesnt work. So iunno.

AverageAsian`
07-06-2008, 08:31 PM
Language Packs ?

Ridar
07-07-2008, 04:32 PM
Language Packs ?

If it were language packs, it would still install.

AverageAsian`
07-08-2008, 06:01 AM
Do you have a Windows XP CD ?
It has Asian Language Packs in there that you NEED to install.

Ridar
07-08-2008, 04:33 PM
Do you have a Windows XP CD ?
It has Asian Language Packs in there that you NEED to install.


You don't need the Asian language packs to install it, and I'm running Vista. All the language packs are already installed, and friend mentioned something about it saying search is wrong(is Korean), so iunno. I'ma redownload it.

Discord
07-08-2008, 05:28 PM
You don't need the Asian language packs to install it, and I'm running Vista. All the language packs are already installed, and friend mentioned something about it saying search is wrong(is Korean), so iunno. I'ma redownload it.

My bad installation xD

BigSxy
07-21-2008, 12:35 AM
u need to relogin to kkr to start the dl.

roberto6x2
07-21-2008, 07:31 AM
you need the language packs, because I have vista as well and it didnt let me do anything untill i found those packs so goodluck