PDA

View Full Version : Game Problem


bAka*
10-16-2007, 03:24 PM
Heres The Story

I open the game everything is fine then i put in my id/pw and press start but then the game doesn't load =/ really want to go on and get the saber and race D:

Edit
uhhh i just dled the game client again and reinstalled and still doesn't work :(

RKBaller
10-16-2007, 03:34 PM
Same for me! I tried reinstalling it again but still won't patch or get in the game..My map is waiting for me!!!!!!

xCloud07
10-16-2007, 04:29 PM
I've been getting that as well. I deleted, reinstalled, restarted my computer. I assumed it was my Anti-Virus, [I use AVG] since it detects Kart Rider's Gameguard as a virus. So I disabled it and reinstalled but it still hasn't work. Hopefully someone here knows the answer to this problem.

Lmaonade
10-16-2007, 04:29 PM
Wow, it just doesn't boot up the game after it is "Checking Patch Data"...

RKBaller
10-16-2007, 04:31 PM
AVG is really murdering KR..;_; AVG scans my computer on a daily basis so I have to redl kr everyday..but this is nothing to do with AVG..just another problem created by Nexon.

Lmaonade
10-16-2007, 04:32 PM
Really? I use AVG anti-virus and anti-spyware at the same time, but I never had problems using those two along with KartRider. :O

Jaguar
10-16-2007, 04:42 PM
whoah everything's workin fine for me.

Lmaonade
10-16-2007, 04:47 PM
whoah everything's workin fine for me.

What did you do? Just open up the client and it patched and worked?

EDIT: completely uninstalled AVG, and it's working now.

xCloud07
10-16-2007, 05:06 PM
Wow. Just for the patch and then I can reinstall it? Or do I have to keep it off forever? Because I love my AVG. =[

InterNational
10-16-2007, 05:13 PM
Everything is working correctly for me too, Jaguar. Try restarting your comp. I always do that and then it works.

RKBaller
10-16-2007, 05:33 PM
Uninstalling my precious AVG? NOWAI!! That's crazy talk!

GreenPuff
10-16-2007, 05:34 PM
I wait for about 2 minutes to patch and then I login to start playing.

Lmaonade
10-16-2007, 08:33 PM
Hahaha, I saw you in-game a while ago, how'd you get it patch without removing AVG?

xCloud07
10-16-2007, 08:51 PM
So all I did was remove AVG, install KartRider, let it patch and then reinstall AVG and it worked. It's going to be annoying if I have to do that for each patch.

Lolegasm
10-17-2007, 02:12 AM
F;LADSKJFAKLSDJF;SKLADJF

I use AVG...and I cannot be bothered deleting it then having to re-install it.

Lame lame lame lame lame lame lame!

Is there any other way?? D:

Born
10-17-2007, 02:46 AM
Lammmmmmmmmmmeeeeeeeeeee....


I spent 2 hours uninstalling and reinstalling trying to figure out what was wrong. D: should've came here first.

I might try restarting my computer and then shutting down AVG before i go on KR to see if that works.

There's no way im uninstalling AVG though. -__-

RKBaller
10-17-2007, 05:28 AM
Yes there is another way, go to your AVG Control Panel, click Resident Shield, and deactivate it. The red thing should pop-up next to it with a '!' and you should also get a bubble from Microsoft's security center (if you don't have another default Anti-Spy. Now that it's disabled, try opening KR. This worked for several people including Antoshi, Moofey, and I.

Lolegasm
10-17-2007, 07:22 AM
^ YAY! Thanks heaps, Rajesh. Total life-saver ;D

Jaguar
10-17-2007, 12:20 PM
I'm glad i don't have AVG. Yeah, i just logged, in, patched for 30secs, and then i logged in.. :D

xCloud07
10-17-2007, 02:09 PM
Yes there is another way, go to your AVG Control Panel, click Resident Shield, and deactivate it. The red thing should pop-up next to it with a '!' and you should also get a bubble from Microsoft's security center (if you don't have another default Anti-Spy. Now that it's disabled, try opening KR. This worked for several people including Antoshi, Moofey, and I.

You can turn it back on after the patch has downloaded though correct?

Christancia
10-17-2007, 02:34 PM
Yes, you can turn it back on. I had to do the same thing with my AVG. (I use the paid version.)

Also instead of reinstalling everyday.

Go to the Virus vault.
Right click the Kart Rider file(s).
Click Restore File(s).

Then go play. :)

Lmaonade
10-17-2007, 11:24 PM
Yeah, the Resident Shield fix doesn't work for me... so I uninstalled AVG instead.

Word
10-17-2007, 11:49 PM
im also having the same problem, well it gives me a mount error, and i have vista, that might be the problem... does anyone have vista also? and is anyone experiencing this with xp

Anthony
10-21-2007, 01:53 PM
I read through this thread and I finally got my KR working thanks guys. :)