PDA

View Full Version : arcade


shroum
03-10-2008, 08:29 PM
can you just add any game you find or hows it work?
( if you can I have some good suggistions ^^ sry if i spelt suggistions wrong :sweat:)

Loading
03-11-2008, 01:12 AM
this thread shouldn't be here.

please PM an admin

Gizmo
03-11-2008, 02:39 AM
your not in a position to say it doesnt belong here, and i belive hes asking the admins if they can do that so he can suggest some games

DaFlameking
03-11-2008, 05:08 PM
not every game can be added. Some have to be implemented to work with this mod we have on the boards, and we have no control over that. However, if there are some games that you'd like that are readily available via their service, we would easier add them to our arcade.

shroum
03-11-2008, 07:42 PM
wait 0-0 how do I tell if they work?

Loading
03-12-2008, 03:20 AM
try playing the game and if it says PHAIL it means it doesn't work

Gizmo
03-13-2008, 07:29 AM
that post made me lol